Online

PROJECTEN

ONLINE

 

 

  • In 2015 heeft De Compagnie een belang verworven in een social platform waar consumenten producten kunnen bekijken, van commentaar voorzien, op een verlanglijst zetten of direct kopen, voor zichzelf of voor een ander. Tot en met de lancering hebben wij de back-office functie ingevuld, financieel, juridisch, accounting en fiscaal. Wij hebben aanzienlijke investeringen gerealiseerd voor techniek en platform, lancering in Q1 2017.

 

 

  • In 2016 heeft De Compagnie haar belang in een online retail platform verkocht aan een gerenommeerd Nederlands merk met vaste winkels met overwegend high-end producten en een beperkte online strategie. De koper gebruikt het platform om een bredere lijn producten online aan haar klanten te kunnen aanbieden, tegen minimale extra kosten voor het platform.

 

 

 

  • In 2016 heeft De Compagnie een belang verworven in een online marktplaats voor consumenten, waarbij een deel van de transactie-waarde ten goede komt aan goede doelen. Tot en met de lancering hebben wij hands-on de functie ingevuld van de marketing en back-office.

 

  • In 2016 heeft De Compagnie een club-deal opgetuigd en een belang verworven in een Nederlandse producent van telemetrie oplossingen (Internet of Things), waarbij we een hands-on rol invullen ten dienste van de bedrijfseconomische en financiële strategie.

 

NAAR ONZE ANDERE PROJECTEN

 

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

© Copyright 2017. All Rights Reserved.