Farmacie

PROJECTEN

FARMACIE

 

 

  • In 2015 is De Compagnie als aandeelhouder toegetreden tot een farmaceutisch bedrijf dat in zwaar weer verkeerde, maar een mooie product portfolio te bieden had. Naast de introductie van een nieuwe CEO hebben wij een nieuwe structuur, strategie een governance geïmplementeerd, waaronder de verplaatsing van de zetel naar Nederland en het schrappen van de RvC. Wij zijn thans in onderhandeling met drie buitenlandse potentiële kopers voor 100% van de aandelen in 2017.
  • In 2016 is De Compagnie een samenwerking aangegaan met een internationale producent van veterinaire vaccins. Wij hebben de huidige CFO geïntroduceerd en gezamenlijk de internationaal-fiscale strategie ontworpen en geïmplementeerd, waaronder het Nederlandse hoofdkantoor voor deze line of business. Het bedrijf opereert wereldwijd en onderscheidt zich in high-end research en productontwikkeling. Oogmerk is groei, zowel wat betreft het product portfolio als geografische spreiding.
  • In 2016 is De Compagnie als aandeelhouder toegetreden tot een bestaande keten van Nederlandse dierenartsenpraktijken. Door middel van een pledgefonds willen wij een buy-and-build strategie implementeren door het acquireren van bestaande praktijken, welke praktijken ondersteund worden door een centraal service-centrum. Doel is de kwaliteit van dienstverlening van de overgenomen praktijken te verbreden, de omzet te verhogen en de kosten te verlagen: een kerngezond perspectief met een relatief laag risicoprofiel.

NAAR ONZE ANDERE PROJECTEN

 

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

© Copyright 2017. All Rights Reserved.